Cerita Kami

WhatsApp Image 2021-04-24 at 5.35.24 PM

Bagaimana Kita Bermula

SG Jewels ditubuhkan pada tahun 2007, perniaagan ini dimiliki dan dikendalikan oleh sebuah keluarga . Ia bermula dari sebuah kedai kecil yang sederhana bernama Kam Loo Enterprise, yang terletak di Puchong. Kami menumpukan perhatian pada ketukangan berkualiti dan kepuasan pelanggan.

Emas, melambangkan kekayaan dan kekayaan budaya Cina, yang sama dengan budaya Barat. Sebenarnya, tidak kira di mana sahaja anda berada di dunia, emas mewakili kekayaan. Tujuan kami adalah untuk membawa perhiasan emas tradisional ke era moden, bergaya dan mewah namun mampu dimiliki oleh semua orang.

Membelilah dengan kami hari ini!

SG_Lifestyle0021

Pertukangan

Kami yakin barangan buatan tangan mempunyai kualiti ekspresif dan penuh semangat yang tidak dapat ditiru dengan cara lain. SG Jewels telah menjadi sinonim dengan ketukangan. Setiap perhiasan SG Jewels dibuat dengan tangan, diperiksa dengan teliti, dan dikaji semula untuk memastikan produk siap serta memenuhi standard yang tepat. Kami hanya memperoleh logam emas kami melalui rakan kongsi etika, yang menunjukkan komitmen kami terhadap kelestarian dan menjadikan kami sebagai penjaga bagi komuniti yang mempengaruhi reka bentuk kami.

SG_Lifestyle0022

Ketelusan

Kami yakin anda harus tahu di mana barang kemas anda dibuat dan dalam keadaan apa. Bukan rahsia lagi bahawa kami bekerjasama dengan salah satu kilang terbaik di industri ini, yang komited terhadap amalan etika dan standard kualiti tinggi kami. Setiap karya dibuat dengan teliti dengan perhatian terperinci oleh tukang emas utama.

Harga yang Adil

Major brands in our industry markup their products 3-5x the actual cost. We do things differently. To make luxury accessible, we’ve built relationships with the best manufacturers and sell directly to you. Basically, our jewelry is handcrafted with the same top materials and quality craftmanship as other luxury jewelry brands but without the traditional markups.